Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Cursuri Specializare Sudori

Cursuri | Comments Off on Cursuri Specializare Sudori

S.C.ACIBO LEARNING S.R.L. CLUJ-NAPOCA organizează cursuri de specializare sudori în vederea autorizării/reautorizării ISCIR, pentru sudarea conductelor şi fitingurilor din polietilenă în conformitate cu PT CR 9/2010, Colecţia ISCIR .

S.C. ACIBO LEARNING S.R.L este autorizata de CNFPA şi ISCIR să desfăşoare cursuri de specializare conform OG 129/2000 republicată.

Cursurile de specializare Sudor Manual cu Arc Electric și Sudor Manual cu Flacără de Gaze organizate de societatea noastră sunt predate de lectori cu o vasta experienţă în domeniu, în conformitate cu metodologia ISCIR, cuprinde:

INSTRUIRE TEORETICĂ

Clasificarea procedeelor de sudare
Proprietățile generale ale oțelurilor folosite la instalațiile sub presiune și instalațiile de ridicat
Sudabilitatea oțelurilor slab, mediu și înalt aliate. Compoziția chimică și influența componenților chimici asupra sudabilității oțelurilor
Tehnologia sudării
Consumabile pentru sudare
Echipamente pentru sudare. Noțiuni de întreținere a echipamentelor
Deformații și tensiuni apărute în timpul procesului de sudare. Metode de combatere a acestora
Tratamente termice ale îmbinărilor sudate
Defectele îmbinărilor sudate, cauze, metode de prevenire și remediere
Controlul calității îmbinărilor sudate
Legislație, prescripții tehnice, normative care reglementează montarea și repararea instalațiilor sub presiune și a instalațiilor de ridicat
INSTRUIREA PRACTICĂ

Pregătirea echipamentelor/aparatelor de sudare
Reglarea regimului de sudare
Tehnici și tehnologii de sudare
Controlul îmbinărilor sudate
Defecte de sudare
Metode de prevenire și eliminare a deformațiilor
Cursurile sunt asfel concepute şi organizate încat să fie interactive dar şi să asigure nivelul necesar de cunoştinţe în domeniu şi a vă forma deprinderile cerute intr-un timp cat mai scurt. Cursurile au o durată de 112 ore.

Cursurile se organizează în sali de curs spaţioase, mobilate modern, echipate cu proiector, pentru a asigura toate condiţiile desfăşurării activităţii didactice într-o ambianţa cat mai profesională.

La finele cursulurilor, tuturor participanţilor le este asigurat un suport de curs în format electronic şi vor primi un certificat de absolvire al cursurilor de specializare.

Condiţii de participare la cursuri: la cursuri sunt inscrise persoane cu studii minime obligatorii.

Cei interesaţi sunt rugaţi să completeze CEREREA DE INSCRIERE online,sau sa o transmită la sediul S.C. ACIBO LEARNING SRL CLUJ-NAPOCA, prin fax: 0364-818356, 0372-870538 (descărcaţi cererea şi completaţi conform model) sau la adresa de mail: inscrieri@acibo.ro , iar la începerea cursurilor vor prezenta un dosar cu următoarele documente: adeverinta medicala a cursantului din care să rezulte că este apt pentru a putea profesa ca sudor, copii dupa BI(CI) şi copii după actele care atestă studiile.

RELATII SUPLIMENTARE SE POT OBTINE LA TEL 0745 356398
Modelul de cerere poate fi descărcat apăsând aici.