Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Curs Verificator Proiecte – Expert Tehnic

Societatea ACIBO LEARNING S.R.L. CLUJ-NAPOCA, organizează cursuri de specialitate în vederea atestării ANRE, conform prevederilor ORDINULUI ANRE NR. 22/10.04.2013 pentru ocupațiile:

VERIFICATOR DE PROIECTE și EXPERT TEHNIC, în domeniul gazelor naturale

  • Condițiile cumulative de studii și practică în sectorul gazelor naturale necesare pentru participarea la examenul de atestare ca Verificator de Proiecte, sunt:

a)  absolvirea unei instituții de învățământ superior acreditată, în următoarele profiluri/specialități din domeniul științelor inginerești: petrol-gaze, instalații pentru construcții, alte profiluri/specialități conexe activităților tehnice din sectorul gazelor naturale sau a unor studii de masterat/aprofundate/doctorale în domeniul gazelor naturale, certificate prin diplomă;

b)  Vechimea în calitatea de instalator autorizat ANRE, tip autorizație PGT sau PGD, în funcție de tipul de atestat solicitat, de minimum 6 ani;

c)  Vechime în muncă, în sectorul gazelor naturale, în funcţie de tipul de atestat solicitat, de minimum 8 ani.

  •  Condițiile cumulative de studii și practică în sectorul gazelor naturale necesare pentru participarea la examenul de atestare ca Expert Tehnic, sunt:

a)  Absolvirea unei instituţii de învăţământ superior (petrol-gaze, instalaţii pentru construcţii, profil conex activităţilor tehnice din sectorul gazelor naturale, masterat –doctorat în domeniul gazelor naturale.

b)  Vechimea în calitatea de instalator autorizat ANRE, tip autorizație PGT sau PGD, în funcție de tipul de atestat solicitat, de minimum 9 ani;

c)  Vechime în muncă, în sectorul gazelor naturale, în funcţie de tipul de atestat solicitat, de minimum 11 ani.

La terminarea programului de instruire, toți participanții care au promovat testul final, vor primi un certificat de absolvire al cursului de specialitate.

Participanții la curs vor beneficia de experiența si expertiza specialiștilor în domeniu și vor avea ocazia de a obține răspunsuri calificate cu privire la evoluția reglementărilor din domeniu.

Pentru înscriere, accesați formularul de comanda on-line aici sau puteți transmite cererea de înscriere pe e-mail la inscrieri@acibo.ro  , sau fax, la nr. 0372-870538

RELAȚII SUPLIMENTARE SE POT OBȚINE LA TEL: 0745-356398