Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Despre Noi

Societatea ACIBO LEARNING S.R.L  este furnizor de formare profesională avizat de ISCIR și autorizat de către COMISIA DE AUTORIZARE a furnizorilor de formare profesională din județul Cluj și ANRE, pentru organizarea de cursuri în conformitate cu legislația în vigoare.

  • RTS “responsabil tehnic cu sudura la instalaţii clasice sub presiune şi la instalaţii de ridicat”
  • RSL IP “responsabil cu supravegherea lucrărilor la instalaţii clasice sub presiune”
  • RSL IR “responsabil cu supravegherea lucrărilor la instalaţii de ridicat”
  • RVT „Responsabil cu Verificarea Tehnică în utilizare”
  • operator sudare ţevi şi fitinguri din polietilenă de înaltă densitate (PE-HD),
  • sudor manual cu arc electric,
  • sudor manual cu flacără de gaz,
  • instalator gaze,
  • verificator proeicte/expert tehnic, în domeniul gazelor naturale.

Programele de formare profesională se desfășoară în locațiile afișate pe site-ul nostru.

Cursurile sunt susținute de lectori de un înalt profesionalism și cu o vastă experiență în domeniu. Metodele de instruire sunt moderne, interactive, îmbină prezentările bazate pe suporturi de curs și slide-uri, cu implicarea directă a participanților, printr- un real și permanent feed – back, profesor – cursanți, prezentări, discuții, dezbateri active, studii de caz și exemplificări.

Prin programele de formare profesională organizate, încercăm mereu să aducem plus valoare atât cursanților noștri, cât și pe piața muncii.

Am ales mereu cei mai competenți lectori pentru pregătirea teoretică și pentru cea practică.

Mereu am căutat și pus în aplicare metode noi de a îmbunătăți calitatea pieței muncii din domeniu și calitatea pregătirii profesionale a cursanților care au participat la programele noastre de formare profesioanală.Cursurile se desfăşoară în săli spaţioase, mobilate modern, dotate cu proiectoare, unde lectorii noștri, specialişti în domeniu, vă vor îndruma pentru a deprinde și asimila rapid şi corect cursurile de pregătire, în conformitate cu metodologia ISCIR şi prescripţiile tehnice în vigoare.

Cursanţii noștrii beneficiază de toate condiţiile necesare însuşirii temeinice a cunoştinţelor, de un suport de curs electronic, predat de specialişti în domeniu şi de sprijinul nostru în demersul atestării, dar şi în activităţile ulterioare.

Persoanele interesate sunt invitate să verifice ofertele noastre!