Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Despre Noi

ACIBO LEARNING este societate de consultanţă şi instruire,este autorizată să organizeze cursuri în vederea atestării/reautorizării ISCIR, pentru următoarele module:

  • RTS “responsabil tehnic cu sudura la instalaţii clasice sub presiune şi la instalaţii de ridicat” (aviz nr. 259C-123),
  • RSL-IMSP “responsabil cu supravegherea lucrărilor la instalaţii clasice sub presiune” (aviz nr. 259C-124),
  • RSL-IR “responsabil cu supravegherea lucrărilor la instalaţii de ridicat” (aviz nr. 255R-123),
  • RVT „Responsabil cu Verificarea Tehnică în utilizare” (aviz nr. 254C-161),

dar şi CNFPA şi ISCIR pentru organizarea cursului de specializare:

  • operatori sudori la ţevi şi fitinguri din polietilenă de înaltă densitate (PE-HD).

Societatea are sediul în Cluj-Napoca, Bulevardul Muncii nr. 18, C.U.G. Corp A, Et. 2, judeţul Cluj, telefon: 0745-356398, fax: 0364-818356, 0372-870538, e-mail: office@acibo.ro, cod fiscal/cod unic de înregistrare 35843287, reprezentată prin domnul Bold Horia-Septimiu şi a fost infiinţată din nevoia de formare continua a adultilor in conformitate cu prevederile Directivelor Europene incidente in domeniu.

ACIBO LEARNING desfăşoară activităti de consultanţă şi instruire in vederea atestarii/reautorizării ISCIR,pentru personal tehnic de specialitate (RTS,RSL-IMSP, RSL-IR, RVT) cât şi cursuri de specializare operatori sudori la ţevi şi fitinguri din polietilenă de înaltă densitate (PE-HD).

Cursurile se desfăşoara în săli spaţioase, mobilate modern, dotate cu proiectoare, unde lectorii nostri, specialişti în domeniu, vă vor îndruma pentru a deprinde si asimila rapid şi corect cursurile de pregătire, în conformitate cu metodologia ISCIR şi prescripţiile tehnice în vigoare.

Cursanţii nostrii beneficiază de toate condiţiile necesare insuşirii temeinice a cunoştinţelor, de un suport de curs solid, predat de specialişti in domeniu, şi de sprijinul nostru în demersul atestării, dar şi în activităţile ulterioare.

Persoanele interesate sunt invitate să verifice oferta noastră!